Din inre styrka

Frigjorda
Frigjorda

Jag vill börja med att tacka dig för att du är här med oss idag. Det är verkligen en ära att du valt att följa med på denna resa mot ett mer meningsfullt och kärleksfullt liv.


Dina måsten och borden

Dagens ämne handlar om den ibland överväldigande bilden som samhället målar upp om hur vi “borde” vara. Frågan är: Känner du att du är fri att vara dig själv? Eller har du, som så många andra, känt dig begränsad av de förväntningar och roller som andra placerat på dig? Om du har haft modet att stå emot detta tryck, så är du otrolig! Men hur känns det? Starkt? Tillfredsställande? Kanske har du emellanåt känt dig ensam i din frihet?

Själens längtan 

Tänk dig att du vågade följa din inre kompass och forma ditt eget liv baserat på vad som är rätt för dig och de du bryr dig om. Vad skulle hända om du helt enkelt strålade i din autentiska essens och inte lät några etiketter eller förväntningar definiera dig? Vilken strålande stig skulle din inre kompass visa dig?

Föreställ dig att du kunde stå stadigt som den äkta version av dig själv, utan att påverkas av påtvingade roller och förväntningar. Vad skulle ditt liv se ut då?

Din gåva till världen 

Du är här av en anledning, och du är en självständig, trygg, stark, klok, fri och stolt individ med en oändlig integritet. Din inre kompass leder dig mot rätt väg och sätter sunda gränser när det behövs. Den tar hand om andra när det är nödvändigt, men låter andra vuxna ta ansvar för sig själva.

När du prioriterar att sätta hälsosamma gränser och ge dig själv egentid, ser att du förtjänar tid att utforska dig själv, återhämta dig, reflektera och finjustera din inre kompass.

Reflektera över dessa frågor:

– På vilka sätt har du begränsat dig själv baserat på samhällets förväntningar på hur du tror du förväntas vara i din roll  som tex kvinna/man/yrkesroll/föräldraroll mm?

– Om du kunde släppa dessa förväntningar, hur skulle du leva och vara idag?

– Vad hindrar dig från att redan idag vara den person du önskar vara?

– Vad är det allra värsta som skulle kunna hända om du följer ditt hjärta och din inre kompass?

– Vilka små steg kan du ta idag för att känna dig fri och stark, den sanna och kraftfulla versionen av dig.

Reflektera under dagen över känslan av att vara en självständig person i sin fulla kraft.

Skriv ner dina tankar och dela dem om du känner för det. Jag önskar dig en dag fylld av insikter och njutning, där du låter din inre styrka lysa klart och starkt. Kom ihåg, du är en fantastisk individ, och världen behöver dig precis som du är.

 

Tack för att just du är här med oss.

Allt gott

Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *