Vill du synliggöra det som styr dig och återta din inre kraft – Boken FÖRLÅT DÅ FÖR FAN

Mitt mål med boken är att visa på att vi inte är våra historier, vi är inte våra trauman. Vi är så mycket mer än det som har skett oss. Vår egenkraft ligger i att omfamna våra erfarenheter, men att inte tillåta dem att definiera oss. Istället kan vi använda dem som en drivkraft för att skapa ett liv som vi älskar och tror på. Genom att dela våra historier och våga vara sårbara, kan vi hjälpa andra att känna sig mindre ensamma och mer förstådda. Vi kan vara ett ljus för dem som går igenom liknande prövningar och visa att det finns en väg ut ur mörkret. Det var syftet till varför jag valde att skriva boken ”Förlåt då för fan”. För att om möjligt vara vägvisaren så att du genom att se alla delar av dig och din historia också skulle se styrkan inom dig i din egen historia.Att Kliva Ut ur Mörkret: Vår Egenkraft skapar Hopp och Helande

När jag var ett barn bar jag på hemligheter som inget barn någonsin borde behöva bära ensam. Jag lärde mig att anpassa mig och bära en leende yta, så ingen skulle ställa frågor om hur det egentligen var ställt. Jag har genom åren varit privat och bara delat vissa delar av mig själv. Men nu i och med min bok är mycket som jag inte talat om ute i det öppna. Mitt syfte med boken är att inge hopp och dela med mig av verktyg för alla som, precis som jag, behöver sluta fred med sig själva och sin bakgrund. Jag vill visa att oavsett var livet började, har vi förmågan att skapa ett bra liv och blomstra. Så även om det var nervöst var det dags för mig att kliva ur min privata zon…. Synliggöra det som innan inte visats.

 

Mitt mål och min vision

… är att visa på att vi inte är våra historier, vi är inte våra trauman. Vi är så mycket mer än det som har skett oss. Vår egenkraft ligger i att omfamna våra erfarenheter, men att inte låta dem att definiera oss. Istället kan vi använda dem som en drivkraft för att skapa ett liv som vi älskar och tror på.

Genom att dela våra historier och våga vara sårbara, kan vi hjälpa andra att känna sig mindre ensamma och mer förstådda. Vi kan vara ett ljus för dem som går igenom liknande prövningar och visa att det finns en väg ut ur mörkret. Det var syftet till varför jag valde att skriva boken ”Förlåt då för fan”. För att om möjligt vara vägvisaren så att du genom att se alla delar av dig och din historia också skulle se styrkan inom dig i din egen historia. För vi bär alla på våra historier, vissa ljusa och glädjefyllda, medan andra är fyllda av mörker och smärta.

Men oavsett vad din historia innehåller har du en kraft inom dig som kan hjälpa dig att bestämma i vilken utsträckning du låter det påverka din framtid. Det är den kraften, din egenkraft, som kan ge dig hopp och helande, även i de mest mörkaste stunder.

 

Det kräver mod

… att visa upp de delar av oss själva som vi har dolt för världen. Att visa sig sårbar. Men genom att göra det, öppnar vi upp för möjligheten till verklig förändring och tillväxt. Vi ger oss själva och andra tillstånd att vara mänskliga. 

Du och ingen annan äger makten att skapa en bättre verklighet. Den kraften har du alltid burit inom dig även i stunder då du kanske glömt det eller gett bort din kraft till andra. Jag önskar i min bok visa på att det är möjligt att välja en ny väg och visa att du liksom jag är starkare än våra mest mörka stunder. Jag önskar inspirera dig att finna ljus och styrka i din egen historia.

Det är i gemenskapen och kärleken till oss själva och varandra som vi finner vårt sanna jag och jag vill av hela mitt hjärta tacka för det stöd och all den kärlek jag mött när jag nu vågat vara öppen med min resa.  Tillsammans kan vi skapa en värld med större hopp och bättre möjligheter!


Allt gott
Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *