Mer om Kristina [email protected]

Jag hoppas att du ska tycka min blogg är intressant och givande. Här kommer du finna vackra bilder kombinerat med texter inom personlig utveckling. Mitt mål är att ingjuta hopp, hjälpa andra att återta sin kraft och ta ansvar för sin livssituation. Jag kommer dela med mig av mina bästa tips och funderingar på livets olika frågor.Mina två främsta uttrycksätt är via konsten och via ordet. Låt mig först berätta om min konst; Min skaparlust började som barn när jag tillbringade timmar i min morfars målarateljé. Trots att livet i stort var utmanade, var detta min fristad. En plats där jag fick måla, drömma och leka med färg och form. I skapandet var allting möjligt och sedan dess har jag fortsatt experimentera med nya tekniker och material. Min nyfikenhet och inspiration är det som driver mig att hitta de motiv som vill födas fram på min duk. Jag använder olika material som bland annat tyg och spackel för att skapa struktur och effektet Jag målar det som tilltalar mig, från min själ till min hand. Från mitt hjärta till ditt. Under åren som gott har jag fast flera utställningar både i Sverige och i Europa. Jag har varit finalist i omslagstävlingen till European art guide och deltar även med i boken med ett par alster. Det är en stor ära och glädje varje gång en målning hittar hem.  Nu till mitt andra stora intresse, personlig utveckling. Jag är stolt över att jag efter flera års hårt arbete inom kort ge ut min bok: ”Förlåt då för fan” via Lava förlag. Det är en bok i ämnet personlig utveckling och handlar om att sluta fred med dig själv och din historia för att ge ditt liv balans tillit och mening. Allt detta känns väldigt spännande och jag kommer låta dig vara med mig på denna resa i min blogg. ”Föråt då för fan” är boken jag själv hade velat läsa tidigare i livet. Den är späckad med verktyg, övningar och insikter som på djupet kan hjälpa till att förbättra förutsättningarna i livet för dem som är beredda att göra det jobbet som personlig utveckling kräver. I min bok återknyter läsaren till sin kärna, utforskar sin bakgrund och skapar förståelse för vad som drivit dem att göra sina livsval. De lär känna sig själva och sina grundläggande värderingar på djupet. Det handlar inte längre om att läka gamla sår, utan om att skapa kunskap och förståelse för att kunna släppa taget om vanor och beteenden som inte längre gynnar dem. Min förhoppning när läsaren lagt ned boken är att de ska känna en större medkänsla för den person de varit och hitta styrkan i att växa in i den person som de innerst inne alltid haft potential att bli. Efter att ha ägnat större delen av mitt vuxna liv åt att arbeta med personer i behov av förändring, valde jag att skriva boken jag själv saknat. Boken innehåller samlade insikter och kraftfulla verktyg som jag hoppas ska vara till lika stor hjälp och glädje för mina läsare som de varit för mig.Lite om min bakgrund: Jag driver egen firma inom personlig utveckling och konst och är yrkesverksam som skolkurator på gymnasiet och även grund- och gymnasiesärskolan. Jag är utbildad beteendevetare på universitetsnivå med en filosofie kandidatexamen i psykologi. Jag har även läst en ettårig samtalsterapiutbildning och är certifierad ACT/KBT coach.Önskar dig allt det bästa//Kristina

Personlig utveckling