Bokbutik


FÖRLÅT DÅ FÖR FAN – Återta din inre kraft slut fred med dig själv och din historia för att ge ditt liv balans tillit och mening” 

FÖRLÅT DÅ FÖR FAN är inte bara en bok utan en personlig guide till dig som vill sluta fred med dig själv och din historia, i syfte att hitta balans, tillit och mening. Boken är fylld av verktyg, övningar och insikter som på djupet kan hjälpa till att förbättra förutsättningarna i livet. Genom författarens sätt att skriva inspireras och peppas du till att möta alla dina sidor, känna medkänsla för den person du varit och hitta styrkan i att växa in i den person som du alltid haft potential att bli. Mellan de mer verktygsbetonade delarna delar Kristina ärligt med sig av sin personliga historia — från ett utsatt barn till en kvinna som idag står i sin fulla kraft. Kristina Claesson är yrkesverksam skolkurator och driver egen firma. Som utbildad samtalsterapeut och certifierad ACT/KBT coach, utöver sin filosofi kandidat inom psykologi och beteendevetenskap, har Kristina en förmåga att stötta läsaren på flertalet sätt genom bokens olika steg.

Jag ville ge dig mervärde och skapade därför gruppen med samma namn som boken

För fyra år sedan, samtidigt som jag startat upp skrivandet av min bok ”Förlåt då för fan”, var jag med i en grupp med kvinnliga entreprenörer. Vi hade en grupp där klimatet var tryggt och kärleksfullt. Där alla bidrog på olika sätt, med sin kunskap och stöttade varandra med pepp och hejarop. Vi jobbade med olika teman inom personlig utveckling och vi delade med oss till varandra i stort och i smått. När jag läste om deras insikter och vad de brottade med var det ofta jag slogs av att ”vi är flera”. Det var inte bara jag som tyckte vissa delar var mer utmanande och deras insikter hjälpte mig att gå djupare. Det blev lättare för mig att själv sätta ord på mina egna tankar och känslor i detta trygga forum. Denna fantastiska grupp som jag deltog i finns inte längre kvar i fysik form. Men många av dem har jag fortfarande kontakt med och vi stöttar än idag varandra på samma varma och systerligt sätt.

Med denna erfarenheten kändes det självklart att starta en grupp för dem som arbetar med min bok. Så att även mina läsare kan få möjligheten och glädjen av ett systerskap/brödraskap där du som läsare kan dela dina tankar och känslor och fördjupa dina insikter med hjälp av gruppen. 

Gruppen finns för dig som vill ta ansvar för din livssituation och hänge dig åt att växa som människa.

De första 250 böckerna som beställs från mig personligen kommer få gåvan av gratis medlemskap i denna slutna facebook-grupp. Därefter kostar medlemskapet i gruppen 250kr er som köpt boken från mig, För de som kommer i kontakt med boken på annat sätt. Ni är givetvis hjärtligt välkomna även ni, då kostar medlemskapet 500kr.

Vill du redan köpa ditt exemplar? Kontakta mig på e-post: [email protected]

 

Önskar er förståelse: Då jag även har ett dagjobb kan det ibland dröja några dagar, men min ambition är att svara inom en vecka.