Tvivel och tillit

Kära vänner

I denna övning ska vi fokusera på att sluta leta efter bekräftelse i omvärlden och istället hitta lycka och trygghet inom dig själv. Genom att identifiera situationer där du tvivlar på din inre styrka och resurser, kan du börja agera i enlighet med dina önskningar och mål.

Steg 1: Identifiera Tvivelsituationer
Reflektera över när tvivlet om din egen förmåga uppkommer. Notera vilka personer du omger dig med, i vilka situationer eller miljöer detta inträffar. Känn in vad som försiggår inom dig, och var medveten om eventuella stress- eller obalansfaktorer.

Steg 2: Vänd Dig till Din Inre Styrka
Vänd dig nu till den delen av dig som vet att hon/han är resursstark och kompetent. Fokusera på vad du vill våga, göra, tänka och känna. Utforska hur du kan lugna rädslan och rusta dig själv för att ta det första steget mot dina mål.

Steg 3: Tro på Dina Inre Resurser
Fundera över vilka resurser du har inom dig och hur du kan använda dem för att skapa det du behöver i ditt dagliga liv. Lita på att du har tillräckligt med kraft och förmåga för att ta dig dit du vill.

Steg 4: Skapa Tillit i Ditt Dagliga Liv
Skriv ner på vilket sätt du kan hjälpa dig själv att behålla tilliten till din egen kraft i ditt dagliga liv. Genom att fokusera på din inre styrka och tro på dina resurser kommer du att växa in i den sanna versionen av dig själv.

Genom att sluta söka bekräftelse i omvärlden och istället vända dig inåt för att hitta trygghet och lycka, kan du uppnå inre styrka och tillit. Identifiera tvivelsituationer och använd din inre styrka för att agera i linje med dina mål och önskningar. Tro på dina resurser och lita på att du har kraften att skapa det du behöver i ditt liv. Så låt din påhittighet ta dig hur långt som helst, och se hur du växer in i den sanna och starka versionen av dig själv.

Allt gott

Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *