Utmana dina tankar och känslor

Boken ”FÖRLÅT DÅ FÖR FAN Återta din inre kraft. Slut fred med dig själv och din historia för att ge ditt liv balans tillit och mening”.
FÖRLÅT DÅ FÖR FAN Återta din inre kraft. Slut fred med dig själv och din historia för att ge ditt liv balans tillit och mening.

Självförverkligande är en resa som tar oss genom livets berg- och dalbanor, men ibland kan det vara våra egna tankar och känslor som utgör den största utmaningen. Frågan är, är det du tänker och känner om dig själv verkligen sant? Är det objektivt verifierbart?

Vi bär alla på en inre dialog som kan vara vår största allierade eller vår mest formidabla fiende. Men vi måste våga vara opartiska granskare av våra egna tankar. Om någon annan granskade din inre dialog, skulle de hålla med dig? Om svaret är nej, är det verkligen till din fördel att behålla dessa negativa tankar och hållningar?

Vi strävar alla efter att uppnå lycka, lugn, frid och tillfredsställelse i våra liv. Det är en universell önskan. Därför är det avgörande att ställa frågan: Gör de tankar och känslor du bär på dig verkligen dig lycklig? Hjälper de dig att närma dig den autentiska versionen av dig själv som du drömmer om? Om inte, är det då inte dags att släppa dem?

Din hälsa är också en central faktor. Dina tankar och attityder kan ha en direkt påverkan på din fysiska och mentala hälsa. Om dina tankar om dig själv leder till stress, upprördhet eller ångest, är det värt det? Tänk på hur din inre dialog påverkar harmonin i ditt liv.

Det är dags att aktivt välja att främja och skydda de tankar och attityder som faktiskt gynnar dig. Du förtjänar tankar som leder dig mot det du önskar, behöver och förtjänar. Släpp det som inte tjänar dig och omfamna tankar som lyfter upp dig och hjälper dig att vara den bästa versionen av dig själv.

Det är ditt liv, och du förtjänar det bästa!

Allt gott

Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *