Rädslan att synas och bli offentlig

 

Rädsla för att synas

 

Hej!

Det är med glädje jag nu delar med mig av det senaste kapitlet i mitt liv med er alla. Jag kommer att börja intervjua otroligt spännande människor om deras egna resor mot personlig utveckling. Deras berättelser, lärdomar och insikter hoppas jag ska inspirera till omfamna förändring och våga ta steget och växa som individer.

 

Behovet att dela

Det är något magiskt med att lyssna på andras erfarenheter och reflektioner. Genom att dela våra resor och lära av varandra kan vi skapa en gemenskap som stöttar och uppmuntrar varje steg mot självförverkligande. Så häng med mig när jag utforskar djupet av personlig utveckling tillsammans med dessa fascinerande människor. Det är genom gemenskap och delade erfarenheter som vi kan nå nya höjder och skapa positiv förändring i våra liv. Tillsammans kommer vi att växa, lära och sträva efter att bli den bästa versionen av oss själva.

Först ut har jag författarkollegan Charlotte Ekbom. När vi först träffades delade vi samma utmaning. Att våga synas och bli bedömda av andra. Jag tänker att detta är en utmaning som många av oss delar. Det är som om rädslan för att inte vara tillräckligt bra eller att bli kritiserad sätter upp osynliga murar runt oss. Men ibland är det just våra passioner och drömmar som kan bryta dessa murar och leda oss mot personlig utveckling.

Charlotte Ekbom

Rädslan att bli offentlig

Charlotte beskriver rädslan som hon innan hade för att vara offentlig som en stark och ibland kvävande känsla. Tanken att exponera sig själv och visa sina skrifter för världen höll henne tillbaka och hindrade henne från att följa sin innersta passion – att skriva och dela sina böcker med andra. Men en dag insåg hon att det var dags att bryta dessa bojor och ta kontroll över rädslan.

Mod och självreflektion

Att ta detta steg var som att kliva utanför sin trygghetszon och möta sin rädsla ansikte mot ansikte var en resa som krävde mod och självreflektion. Genom att omge sig med likasinnade och inspirerande människor, insåg hon att hon inte var ensam i sin kamp och i detta trygga forum började bryta ner sina rädslor och utmana sina egna begränsande övertygelser. Det är fantastiskt hur våra passioner har förmågan att driva oss mot förändring. Hennes kärlek till att skriva och ge ut böcker blev en drivkraft att övervinna rädslan för att synas och befriade henne från rädslans bojor.

Historier som berör

Jag är glad att få dela Charlottes historia och att vi nu har möjlighet att få ta del av hennes fantastiska böcker. Charlotte, vars mod och hängivenhet inspirerar oss att följa våra drömmar och övervinna våra rädslor.

Det är min övertygelse att vi genom att dela våra ord och historier, berör varandra och känslan att vara ensam med ett dilemma eller utmaning löses upp. Det hjälper oss att komma vidare och hitta modet att göra fast vi är rädda.

Mer info om Charlotte och hennes böcker hittar ni på hennes hemsida. Checka även in hennes nya barn- och ungdomsbok ”Ringen i kråkslottet”.

Våra val och våra inre längtan .

Låt oss komma ihåg att rädslan för att synas är en del av den mänskliga erfarenheten. Men det är våra val och våra passioner som kan hjälpa oss att triumfera över denna rädsla. Genom att ta steg utanför vår komfortzon och utmana oss själva kan vi upptäcka en värld av möjligheter och personlig tillväxt.

Tillåt dig själv att utforska det okända, utmana dina rädslor och omfamna dina passioner. Det är så du skapar magin i ditt liv!

 

Allt gott

Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *