Det är när du utmanar dig som magin uppenbarar sig

Det vi tror är möjligt avspeglar sig i våra handlingar, de vägar som vi väljer.

“Avspegla”

Rädslan har kan få dig att självsabotera

Rädslan kan visa dig sina många ansikten men vittnar egentligen om en och samma sak, något är hotat. Effekten när vi är rädda blir för många att de slutar ta för sig av livet. Utvecklar beteenden och strategier för att skydda sig själva. Det är därför jag inledningsvis vill poängtera vikten att bli medveten om dina rädslor: – De som får dig att skjuta upp sådant som du längtar efter. Samtidigt som du hittar på anledningar till, varför det ena eller andra inte är möjligt för dig.

Ibland gör rädslorna även så att vi saboterar för oss själva. Till en början kan det till exempel vara att du inte lägger ner den kraft och energi som behövs för en uppgift. För att sedan kunna säga: – “Vad var det jag sa”, när du inte nådde hela vägen fram. Det du ser är hindren, när du ser när du inte tror att något är möjligt för dig.

Det är så lätt att i skydd av rädslan bygga upp osynliga hinder. Som vi förvandlar till inre sanningar och som styr våra livsval. I stället för att ge näring åt de delar i ditt liv som du vill utveckla vidare. Kan istället rädslan manipulera dig att inte gå vidare. Inte fullfölja något som är viktigt för dig. Låt inte det hända dig.

Det är när du utmanar dig som magin uppenbarar sig

Det är när du utmanat dig själv. Gör det du vill och behöver, trots att du är rädd, som magin uppenbarar sig. Det är då du upptäcker att du på ett universellt plan ändå är omhändertagen. Vägledd och trygg trots allt.

Även om du inte tror mig gäller det även under de perioder då du prövats av livet. De perioder som ofta väcker starka tvivel inom oss. Men det är i de stunderna du upptäcker att du också besitter så mycket mer kraft och så många fler resurser än du kunnat ana.

Vill  har du potential att bli?

I min bok Förlåt då för fan”, återknyter läsaren till sin kärna, utforskar sin bakgrund och skapar förståelse för vad som drivit dem att göra sina livsval. De lär känna sig själva och sina grundläggande värderingar på djupet. Det handlar inte längre om att läka gamla sår, utan om att skapa kunskap och förståelse för att kunna släppa taget om vanor och beteenden som inte längre gynnar dem.

Efter att ha ägnat större delen av mitt vuxna liv åt att arbeta med personer i behov av förändring, valde jag att skriva boken jag själv saknat. Boken innehåller samlade insikter och kraftfulla verktyg som jag hoppas ska vara till lika stor hjälp och glädje för mina läsare som de varit för mig.

 

Välkommen till din resa

//Kristina

författare och konstnär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *