Tips för att lyckas när du jobbar med personlig utveckling

“Inom dig finns ett djup och en inre sanning. Samtidigt som vattnet är rofyllt vackert symboliserar det också det otämjda och vilda”

“Havet är djupt”


Vill du förbättra dina förutsättningar
?

Jag hoppas i själ och hjärta att du lever ett gott liv. Men jag misstänker att du precis som jag har händelser i ditt liv som påverkat och förändrat dig på olika sätt. Både positivt och negativt.

I min bok återknyter du som läsare till din kärna, utforskar din bakgrund och skapar förståelse för vad som drivit dig att göra dina livsval. Du lär känna dig själv och dina grundläggande värderingar på djupet. “Förlåt då för fan”- boken är späckad med verktyg, övningar och insikter som på djupet. Som kan hjälpa till att förbättra förutsättningarna i livet, för dem som är beredda att göra det jobbet, som personlig utveckling kräver.

Det har är min förhoppning, att när du som läsare lagt ned boken, ska känna en större medkänsla för den person de varit. Men framför allt att hitta styrkan i att växa in i den person som de innerst inne alltid haft potential att bli. Du ska nu få tips på hur du lyckas med detta.

 

När vi följer själen, växer vi och utmanas. Vi kastas på okända vägar och hittar till slut hem och stärker tilliten inom oss själva.

“Där våra vägar möts”

Utveckling sker genom övning

Det är först när vi provar att göra något på ett nytt sätt som förändringen sker. Utveckling sker genom övning. Så ge dig själv rätt förutsättningar att lyckas. För att du ska lyckat på bästa sätt med din personliga utveckling. Vill jag ge er några tips, som kan underlätta för dig:

 

  • Skapa ditt eget utrymme. Det är okej att ägna tid till att göra en inre resa i syfte att utveckla dig själv och i förlängningen skapa ett mer medvetet liv.
  • Avsätt en specifik tid för att underlätta processen. Lägg in aktiviteten i din dagliga rutin. Något du gör en stund varje dag eller vecka, vid en tidpunkt som passar dig.
  • Hitta en lugn och avskild plats där du kan jobba ostört. Stäng av eventuella distraktioner (multitasking fungerar inte). Be omgivningen att respektera att detta är din tid.
  • Förbered dig gärna innan med någon form av motion/träning, ett lugnt bad, yoga, meditation eller liknande för att lättare kunna fokusera inåt.
  • Minns att det är du som styr ditt liv. Det är faktiskt ganska lite du måste. Du bestämmer, du väljer.
  • Skaffa gärna en anteckningsbok och penna som du kan bära med dig. Se det som din ”reflektionskompis”. 
  • Avgränsa den tid du arbetar med övningarna så du kan ge dig själv utrymme att smälta dina insikter. 

 

Varmt lycka till

Med Ljus och kärlek

//Kristina

författare och konstnär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *