Snart kommer min bok “Förlåt då för fan”, ut i handeln

Beställ ditt exemplar redan idag

Boken: “Förlåt då för fan” kommer snart ut

Jag har skrivit boken ”Föråt då för fan” som inom kort kommer ut via Lava förlag. Efter att ha ägnat större delen av mitt vuxna liv åt att arbeta med personer i behov av förändring, valde jag att skriva boken jag själv saknat. Boken innehåller samlade insikter och kraftfulla verktyg som jag hoppas ska vara till lika stor hjälp och glädje för dig som de varit. för mig

I min bok återknyter du till din kärna, utforskar din bakgrund och skapar förståelse för vad som drivit dig att göra dina livsval. Du lär känna sig själva och dina grundläggande värderingar på djupet. Det handlar inte längre om att läka gamla sår, utan om att skapa kunskap och förståelse för att kunna släppa taget om vanor och beteenden som inte längre gynnar dig.

Att inte finnas där för oss själva

När vi inte finns där för oss själva väcks känslor av vilsenhet och ensamhet. Min förhoppning när läsaren lagt ned boken är att de ska känna en större medkänsla för den person de varit och hitta styrkan i att växa in i den person som de innerst inne alltid haft potential att bli.

“Förlåt då för fan”- boken är späckad med verktyg, övningar och insikter som på djupet kan hjälpa till att förbättra förutsättningarna i livet för dem som är beredda att göra det jobbet som personlig utveckling kräver.

När du arbetar med din egna personliga utveckling kan det hända att du efter en övning känner dig rastlös, ledsen eller arg. Jag vill för det första påminna dig om att detta är naturliga reaktioner som visar sig när du kommit kontakt med något som du hållit instängt.

Jag kan behöva ge mig ut i naturen, springa eller gå en runda i skogen när detta sker. Inte för att fly från känslorna, utan för att få utlopp för dem. Det är många gånger jag som yngre slagit knogarna blodiga på en sandsäck, ibland gråtandes och svärandes (Då var det skönt att vara ensam på gymmet *ler*). Men jag har också upplevt det motsatta, att energin tagit slut så jag behövt ge mig själv mer vila och sömn.

Lyssna till vad ditt inre signalerar

För det andra vill jag påminna dig om vikten i att du lyssnar till vad din kropp behöver. För a att sedan försöka tillgodose dina behov. Vad menar jag med det.  Här kommer några exempel. Är du trött. Ge din kropp återhämtning. Är du ledsen, sök tröst. Om du är arg, sätt gränser. Ja du förstår säkert. Ditt jobb blir att tolka vad din kropp signalerar till de och bedöma vad som är lämpligt och möjligt. Försök hitta ett sätt  och strategier som fungerar för dig. Slutligen vill jag ge dig några tips på vägen:

 

  • Våga vara ärliga mot dig själv 

 

  • Uppmärksamma om du skapar osynliga hinder på vägen. Hinder som du sätter upp för dig själv för att slippa utmana dig själv att gå vidare.

 

  • Uppmärksamma hur du ser på dig själv och dina möjligheter att lyckas. Oavsett om du tror att du kommer lyckas eller inte, har du troligen rätt. Det är detta du skapar.

 

  • Om du känner dig tom eller vilsen. Det går inte att mätta en hungrig själ med yttre beting eller bekräftelse. Detta är ett tomrum som bara kan fyllas av dig själv.  Försöker du fylla den på annat sätt är risken att du fastar i jakten efter mer,  i jakten efter något som utlovar större tillfredsställelse. 

 

Allt gott

Kristina

författare och konstnär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *