Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ny månad 😊

Ja då va det en ny månad igen 😂 tycker tiden bara rinner i väg. När klockan ringde i morse va jag inte alls så sugen på att kliva upp.

Karim han tog dom nya kläderna på sig idag 😊

Riktig finis vad han 😊.

En på jobbet försökte lura mig genom att säga att det snöade och innan jag slutade så snöade det faktiskt 😂.

Det blev tvättstugan idag så nu har vi rena kläder ett tag 😂.. Till middag blev det 🌮 och det va länge sedan man åt det.

På skolan har dom gjort en utredning som ska skickas till bup på Karim och se om han har någon diagnos men i måndags så ringde en skolpsykolog och ställde lite frågor och i onsdags då jag jobbade kväll så fick jag hem en kopia på utredningen. Nu är det en väntan innan vi får någon hjälp.

Hoppas ni har en bra fredag

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan